In Fuerteventura is er voor ieder wat wils.
In onze huizen ligt uitgebreide documentatie over onze favoriete uitstapjes.

Stranden
Fuerteventura heeft de mooiste stranden van de Canarische Eilanden. De prachtige stranden zijn fantastisch om te bezoeken. En het azuurblauwe water is heerlijk om in te zwemmen en te snorkelen.

Wandelen
Het hele eiland Fuerteventura staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Over het hele eiland zijn ruim 255 kilomter aan gemarkeerde wandelingen. De meeste wandelingen gaan langs de kliffen, over het strand, door de bergen, naar vulkaankraters en langs gezellige dorpjes. Een mooie wandeling mag aan een vakantie in Fuerteventura niet ontbreken.

Watersport
De hoge golfen die er met name in de winter zijn, maken van Fuerteventura een favoriet surfparadijs. In de zomer, als het harder waait, zijn juist wind- en kitesurfers te vinden in Fuerteventura. In Augustus worden de wereldkampioenschappen wind- en kitesurfen gehouden.

Markten
In Fuerteventura zijn er wekelijks marktjes in de verschillende dorpen.

Feesten
Elk dorp heeft zijn lokale heilige die wordt vereerd rond de datum op de kalender. Er zijn dan een week lang feesten met eten, dans, muziek en processies.

Dorpen
Fuerteventura heeft verschillende gezellige authentieke dorpen die zeker de moeite zijn om te bezoeken, zoals Antigua, Betancuria, La Oliva, Pajara.